Gemeente Wetteren
Gemeente Wetteren
18 mei

Tentoonstelling Stadsvernieuwingsproject "Portus Wetthra" van architect Geert Vieren

24 MEI
vrijdag - 18:30 maandag 17-jun. - 20:30
Wonen Foyer Cultuurcentrum Nova, Molenstraat 2, 9230 wetteren

Van 24 mei tot en met 17 juni kan je in de Foyer van Cultuurcentrum Nova.(tijdens de openingsuren van het cultuurcafé) een tentoonstelling van architect Geert Vieren over het stadsvernieuwingsproject "Portus Wetthra" bezoeken. Aan de hand van 12 grote plannen en een maquette geeft Geert een inkijk in zijn ideeën en plannen om de rijkdom van de Schelde te verbinden met het centrum van Wetteren.

De tentoonstelling is (nog) geen concreet bouwproject, maar eerder een droom en een aanzet tot een toekomstvisie voor Wetteren.

Dit is een privaat initiatief van Geert Vieren en staat volledig los van het Lokaal Bestuur Wetteren en de Wetteraad. We denken dat kritische en constructieve burgers mogelijk interesse hebben in dit soort oefeningen, en dat het een startpunt kan zijn om samen na te denken over de toekomst van Wetteren.

Op vrijdag 24 mei om 18.30 uur vindt de opening van de tentoonstelling plaats, waarbij Wim Rasschaert, adviseur lokale besturen inzake stadsontwikkeling, en Eric Bracke, hoofdredacteur van Kwets, het project zullen toelichten in aanwezigheid van architect Geert Vieren.

Iedereen is van harte welkom.

arrow_upward